Onze partners

Partners

Als vereniging zetten wij ons beste beentje voor om ORM-studenten van de HAN samen te brengen. Dit doen we natuurlijk niet alleen. SVSB werkt samen met meerdere partners, deze partners worden zorgvuldig gekozen, om waarde voor alle SVSB-leden te garanderen. Ook krijgen wij van verschillende partijen financiële steun. Hieronder vindt je onze partners, daarnaast vind je een korte uitleg over de samenwerking! Ben jij één van onze partners? Dan willen we jou graag bedanken voor de samenwerking!

1. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

De Studievereniging Small Business is de studievereniging die gelieerd is aan de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de HAN in Nijmegen. Het doel van de studievereniging is het creëren van een netwerk tussen studenten, de HAN en het bedrijfsleven. Dit zal worden gedaan door middel het van organiseren activiteiten, borrels, (buitenland)reizen en meer. 

2. Tappers Nijmegen

Sinds eind 2022 heeft SVSB Tappers Nijmegen als stamkroeg. Hier houden wij maandelijks onze borrels en verscheidene activiteiten zoals een pubquiz. Het personeel van Tappers staan altijd klaar met jouw favoriete drankjes! Als SVSB-lid heb je naast de drankacties op de borrels ook standaard (van maandag t/m zondag!) de volgende kortingen:

  • Vaasje bier €2,50
  • 2 Wodka mix (Cola, 7-up, Spa rood) voor €10,00
  • Strandwandeling (SVSB Shot) voor €2,50
  • Fles KOEKIE of fles Apenkop voor €30,00

3. StartUp Nijmegen

StartUp Nijmegen staat al jaren klaar voor de ORM-student. StartUp Nijmegen biedt GRATIS workshops en sparmomenten aan met professionals. Ideaal als jij je als ondernemer wil verdiepen in verschillende facetten van het ondernemerschap. Via onderstaande link kom je terecht bij de agenda van StartUp Nijmegen, en kun je je aanmelden voor de workshops en spreekuren:

https://www.startupnijmegen.nl/agenda/

Wil je graag een onderneming starten of ben je al druk aan het ondernemen? Dan is proefzitten bij StartUp Nijmegen misschien wat voor jou! Neem dan contact op met StartUp!

4. K.O. Company

Khalid Oubaha Company staat bekend als de grootschalige horecaonderneming, met vestigingen in verschillende steden, waaronder ons aller Nijmegen. De samenwerking met K.O. Company bestaat uit het organiseren van grote evenementen, zoals een intro feest en een jaarlijks feest met De Vier. Hou daarom de berichten van onze vereniging in de gaten en scoor een kaartje!

5. Kracht Recruitment

Kracht Recruitment biedt vacatures aan in Bouw, Infra, Installatie en Industrie. Maar de samenwerking met SVSB bestaat uit iets heel anders. Kracht Recruitment is namelijk gek op afstudeerders, en is ieder halfjaar gebrand om een ORM-student aan de gang te krijgen bij Kracht Recruitment zelf. Deze geweldige samenwerking biedt dus afstudeerstages voor onze studenten!