De commissies van SVSB

De commissies van SVSB maken deel uit van het kloppend hart van de vereniging. Zij organiseren alle activiteiten, borrels en workshops in samenwerking met het bestuur.

Borrel- en Activiteiten commissie

De borrel- en activiteiten commissie organiseert door het jaar heen de meest spectaculaire activiteiten en de gezelligste borrels. Deze activiteiten zijn zowel educatief als sociaal. Het educatieve gedeelte wordt ingevuld in samenwerking met Start-Up Nijmegen. Hier worden workshops gegeven waar de studenten naast school naartoe kunnen om hun kennis te vergroten. Het sociale deel vindt plaats op verschillende locaties in en rondom Nijmegen. Elk jaar worden er sportactiviteiten, bedrijfsbezoeken en leuke uitjes georganiseerd. Daarnaast organiseert deze fijne groep mensen de borrels van SVSB. Iedere maand borrelen en feesten we in onze stamkroeg Bascafé. De Borrel- en Activiteiten commissie verzorgt alles van de versiering tot aan de beste drankacties!

reiscommissie

De reiscommissie verzorgt elk jaar een toffe reis. Naast het welverdiende ontspannen en onvergetelijke stapavondjes streeft de reiscommissie ernaar de bestemming echt te leren kennen door middel van fun en educatieve activiteiten, denk hierbij aan een bezoek aan een onderneming of universiteit. De afgelopen reis zijn wij met 35 personen naar Praag geweest. Een geweldige reis met onvergetelijke momenten!

Introductiecommissie

Het introductiekamp is één van de hoogtepunten in het studiejaar. Ieder jaar starten er meer studenten met Ondernemerschap en Retail Management. Voor SVSB is dit dé uitdaging om voor alle nieuwe studenten een onvergetelijke introductie te organiseren.

Tijdens de introductie laten wij de nieuwe studenten kennismaken met medestudenten, de HAN, de mooiste plekken van Nijmegen, en natuurlijk de studie zelf! Dit doen we door middel van leuke spellen, toffe feesten en andere activiteiten. Het is een week die zorgt voor een geweldige start van je studie!

Het introductiekamp organiseren we niet zomaar, dit doen we natuurlijk samen met alle papa’s en mama’s die hun introklas begeleiden gedurende deze dagen. Je neemt je introklas mee op ontdekkingsreis om de stad, studie en elkaar goed te leren kennen. Ook als intro ouder is dit een onvergetelijke week!

Alumnicommissie

De alumnicommissie houdt zich bezig met het netwerk van ORM’ers die afgestudeerd zijn. Dit doen zij mede door het organiseren van reünisten- en netwerkborrels. Dit zal grotendeels in samenwerking gebeuren met de HAN, die ook grote ambities heeft op het gebied van het waarde bieden voor alumni.

Lustrumcommissie

De lustrumcommissie houdt zich bezig met alles rondom het lustrumjaar. Dit doen ze door meerdere borrels en activiteiten te organiseren. Ook zal er gekeken worden naar lustrum merchandise om dit mooie jaar goed te vieren. 

Wil jij je bij een van deze commissies aansluiten of heb je zelf een idee voor een nieuwe toffe commissie?
Neem dan contact op met iemand van het bestuur of stuur een mailtje naar bestuur@svsb.nl!

Word lid van SVSB!

Onze leden profiteren van maandelijkse borrels, activiteiten, jaarlijkse reis, workshops, kortingen bij kroegen en feesten, samenvattingen en hulp bij de studie.