0
Leden
0
Commissieleden
0
Commissies

SVSB

SVSB is dé studievereniging van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management. De vereniging is in 2013 opgericht om studenten van de opleiding met elkaar te verbinden. Dit gebeurd op verschillende manieren: maandelijkse borrels, activiteiten, workshops, bedrijfsbezoeken, feesten en een jaarlijkse reis. Elk jaar wordt er een bestuur aangesteld en 6 commissies samengesteld die al deze bijeenkomsten organiseren. Als lid van SVSB profiteer je van kortingen op bijeenkomsten en/of drank- en eetacties.

Aankomende activiteiten

Introductieweek 2021

De introductieweek is van 23 t/m 27 augustus. Dit jaar zal hij weer volledig fysiek plaatsvinden!

Ga jij vanaf september starten met ORM? Meld je dan hier aan!

After intro bowlen

Kom 7 september discobowlen bij Olround als afsluiting van de introductieweek en doe mee met het ‘gouden pin’ voor een rondje gratis shotjes! 

Koop je ticket hier!

 

Workshop: doelen & prioriteiten stellen

Volg maandag 13 september van 17.00 – 20.00 de workshop over doelen en prioriteiten stellen. Waar wil je heen en waar leg je je focus op? 

Schrijf je hier in

BEDRIJVEN VAN ONZE LEDEN

Wil je jouw bedrijf er ook bij? Stuur ons een mailtje! bestuur@svsb.nl

Missie & Visie

SVSB streeft naar een samenhorigheid en verbondenheid binnen de opleiding Ondernemerschap en Retail Management en haar studenten. Door het organiseren van evenementen van zowel educatieve als non-educatieve aard probeert de vereniging te realiseren waar zij voor staat; het verenigen van haar leden.

ONZE PARTNERS