De vereniging

Ieder lid telt bij de SVSB

Studievereniging

Studievereniging Small Business, in de volksmond ook wel bekend als de SVSB is de studievereniging van de opleiding Small Business and Retail Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De vereniging is in 2013 opgericht voor en door studenten. We zijn in het leven geroepen om de Small Business and Retail Management studenten van de praktijk te laten proeven.

Studieverdieping én ontspanning

Door studie gerelateerde activiteiten te organiseren komen de studenten al tijdens hun studie in aanraking met de praktijk. Doordat we óók niet studiegerelateerde activiteiten organiseren zorgen we ook voor een stuk ontspanning en gezelligheid tijdens de studie. Deelname aan welke activiteiten dan ook is geheel vrijblijvend.

In contact komen met het bedrijfsleven

In 4 jaar tijd word jij opgeleid tot een ondernemer die op een breed vlak inzetbaar zal zijn. Hierbij is het van belang om te weten hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Als ondernemer in spe is het ook handig om een groot netwerk op te bouwen. Het draait immers om kennis, maar ook om kennissen in de commerciële wereld. Door lid te worden van de SVSB krijg jij de kans om studiegenoten te ontmoeten en te netwerken met mensen uit het bedrijfsleven.