NIJMEGEN – Daan Lap is student Ondernemerschap & Retail Management en tevens een actief SVSB-lid. Volgend jaar studeert hij pas af, maar nu heeft hij al zijn eigen onderneming; Lap Marketing, een online marketingbureau, speciaal voor startende ondernemers.

Een echte ondernemer is Daan zeker, want nog geen jaar geleden, in het C-cluster, lanceerde hij met 3 medestudenten al het bedrijf Dronelaunch. Hier kregen ze in 2018 zelfs de Toppers en Talentenprijs voor uitgereikt van de HAN.

Veel bezoekers

Met Lap Marketing bundelt hij de kennis die hij op de opleiding Ondernemerschap & Retail Management heeft opgebouwd samen met de speciale minor Digital Marketing die hij afgelopen half jaar volgde. Hiermee zorgt hij ervoor dat ondernemers een website krijgen die optimaal is ingericht om hoog te scoren op Google en veel bezoekers aan te trekken. Daan: “We hebben onder andere neuromarketing behandeld. Dan leer je waar de bezoeker van een website het meest naar kijkt en waardoor hij of zij het meest beïnvloed wordt. Daar kun je je design dus slim op aanpassen.”

Google

Daan doet vooral het design van de website, maar ook aan de techniek achter de site biedt hij veel aandacht. Ook past hij bij elke wijziging van Google de website van zijn klanten aan. Daan richt zich vooral op startende ondernemers omdat hij hen het best begrijpt vanuit zijn eigen ervaringen als startende ondernemer. Maar ook gevestigde ondernemers kunnen een beroep op hem doen; iedereen is immers gebaat bij een website en een marketingaanpak waardoor je meer klanten trekt. Naast webdesign en online marketingadvies regelt Daan ook complete social mediacampagnes voor zijn klanten.

Meer informatie over Daan’s bedrijf Lap Marketing? Neem snel een kijkje op https://www.lapmarketing.nl/